(ver)kopen? Met Tijl Jansegers natuurlijk!

Waar wij het verschil maken? Bij Tijl Jansegers zijn mensen geen nummer: eigenaars én kopers mogen rekenen op een persoonlijke aanpak. Verkopen vraagt inspanning en creativiteit: kantoor Tijl Jansegers presenteert eigendommen snel en efficiënt aan een groot publiek van potentiële kopers. Er is een voortdurende uitwisseling van klanteninformatie tussen de kantoren, en dossiers worden van a tot z opgevolgd. Daartoe staan niet minder dan 14 medewerkers in 3 kantoren - in Aalst, in Denderleeuw en in Dendermonde - steeds tot uw dienst.

Service na verkoop is voor het team van Tijl Jansegers een vanzelfsprekendheid. Bovendien liegen cijfers niet: 90% van onze panden verkopen wij binnen de afgesproken termijn. Kortom, u bent geïnteresseerd in een waardebepaling of onderbouwd vastgoedadvies? U wil (ver)kopen of (ver)huren? Zoek niet verder, want bij Tijl Jansegers bent u aan het juiste adres.

graag tot binnenkort!

Blijf op de hoogte

U blijft graag op de hoogte van nieuwe eigendommen die Tijl Jansegers te koop aanbiedt? Vul dan hier uw gegevens in - het duurt hooguit 30 seconden - en hou de vinger aan de pols.

Schrijf je nu in

Overzicht nieuws

Eerste maatjes in Baasrode

17 Juni 2017

In de bekende Hangar 43 in Baasrode vond deze week de jaarlijkse 'Maatjesavond' plaats. Het evenement werd reeds voor de 13e keer georganiseerd door serviceclub Fifty-One Dendermonde.

Lees meer

Recordaantal vastgoedtransacties

19 April 2017

Wat we bij Tijl Jansegers al enkele maanden met de ellebogen aanvoelen, blijkt nu ook gestaafd met cijfers die de Notarisbarometer zopas publiceerde: het aantal vastgoedtransacties is in het eerste trimester van 2017 opnieuw sterk gestegen.

Lees meer

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons