Duplex
Opdorpstraat 1a/1b, 1840 Londerzeel
€ 349.000
  • 2
  • 132 m²
  • garages

Superenergiezuinig appartement met 2 slpks en terras!

Superenergiezuinig appartement met 2 slpks en terras!

LAATSTE APPARTEMENT TE KOOP! In hartje Malderen – in een rustige zijstraat, maar tegelijk met winkels, scholen en openbaar vervoer op wandelafstand – vindt u ‘residentie Aline’. Deze nieuwbouwresidentie omvat 6 superenergiezuinige appartementen - telkens met ruime terrassen of tuintjes, moderne afwerking en parkeergelegenheid. 

Dit duplexappartement (1.1/bus 1.02) op de eerste verdieping telt 2 slaapkamers. Oppervlakte liefst 132 vierkante meter! Zuidgericht en groot terras van 18 vierkante meter. Fraai groen uitzicht achteraan, omwille van de zonnige oriëntatie zijn er ook zonnescreens voorzien. Indeling: inkom met apart toilet, grote leefruimte met fraaie keuken + berging. Twee kamers situeren zich op de tweede verdieping net als de knappe badkamer, apart toilet en bijkomende berging. Tevens grote zolderruimte (24m²) aanwezig. Zie bijgevoegd grondplan. 

Het appartement wordt tot in de puntjes afgewerkt en gebouwd conform de BEN-norm (BijnaEnergieNeutraal= E-peil max 30). Sowieso is een zeer lage energiefactuur, dankzij de vooruitstrevende technieken die in dit referentieproject worden gebruikt: zonnepanelen, verluchtingssysteem D, vloerverwarming met warmtepomp enzovoort. Bovendien is aankoop aan 6% BTW eventueel mogelijk! Ook inspraak van de koper inzake keuze vloeren, deuren, badkamer en keuken is momenteel nog mogelijk. 

Ook voorzien: fietsenberging en garages (garage apart aan te kopen). UPDATE medio JULI: chapewerken zijn uitgevoerd, pleisterwerken zijn bezig. Oplevering is voorzien +/- januari 2025. Uitzonderlijke locatie, afwerking en bewoonbare oppervlakte - wees er snel bij want 5 van de 6 appartementen zijn reeds VERKOCHT! Meer info, plannen en lastenboek: contacteer tom@immotijl.be of 052690691.

In detail

Financieel

prijs
€ 349.000
opbrengsteigendom
nee

Comfort

gemeubeld
nee

Gebouw

bewoonbare opp.
132,00 m²
staat
Nieuw
oriëntatie voorgevel
Noord

Garages / parking

garages / parking
ja

Indeling

keuken
ja
terras
ja
terras 1
18,00 m²

Stedenbouwkundige informatie & ruimtelijke ordening

g-score
A
p-score
B
Uw makelaar
508 590
Tom Van Den Troost
0479 20 85 22