Nieuws

Afbeeldingen

Lunchadressen in Aalst

23 juli 2024

Lunchen in Aalst?

Makelaar Steffen presenteert: leuke lunchadressen en de beste plaats voor een vrijdagse afterwork in Aalst. Tot voor kort woonde hij ook zelf in Aalst, maar toch situeren zijn meest favoriete adressen zich in een cirkel van 100 meter rond het Aalsterse ImmoTijl-kantoor. (Uitgebreid) getest en goedgekeurd, en ideaal voor wie ons kantoor bezoekt!

Pita bij El Nachos

El Nachos is een heel bekende pitazaak in Aalst, tussen de Graanmarkt en het station. De uitbater Aptil is een supertoffe kerel, lokaal beter bekend als de keizer van de pita. Je wordt hier heel warm onthaald, en het eten is ook nog eens heel lekker.”

Zó lekker dat Steffen hier al 16 jaar (!) komt. “Ik ben naar het atheneum naar school geweest - vlak bij ons kantoor, dus. Toen, als 14-jarigen, gingen we met de vrienden al naar ‘den Aptil’. En nu spring ik er toch zo goed als wekelijks nog altijd binnen.”

Wie niet van pita of dürüm houdt, kan bij El Nachos ook terecht voor snacks als een kaaskroket of nuggets. Steffen: “Mijn favoriet gerecht? De dürüm mix met samoeraisaus.”

Albert Liénartstraat 6, Aalst.

Als 14-jarigen gingen we met de vrienden al pita eten bij ‘den Aptil’. En nu spring ik er nog altijd zo goed als wekelijks binnen.

Bijzondere belegde broodjes bij Den Olijfboom

Zuiderse tapasplanken om bij te watertanden, originele belegde broodjes: Den Olijfboom is een vaste stop voor foodies in Aalst.

“De producten zijn daar heel verfijnd. Je hebt elke dag ook een speciaal Broodje van de Dag. En da’s dan echt wel iets bijzonders: de combinaties zijn altijd gewaagd maar superlekker.

Ik kies bijvoorbeeld dikwijls voor de Spicy Chicken: een broodje kip-curry met groenten, én pikante salami erop. Hier ga je niet voor een smos", lacht Steffen.

Molenstraat 38, Aalst.

Afterwork bij Café ‘n Arrivée

Zin in een frisse pint of een apero met een scheutje sportnostalgie? “‘n Arrivée aan het Werfplein is een leuk café. Als we op vrijdag met de collega’s iets gaan drinken, dan gaan we sowieso naar daar.

Het werd recent vernieuwd tot sportcafé, met koerstruitjes aan de muur en flandrien-decoratie. De sfeer is ontspannen en het is de ideale plek om een werkweek af te sluiten.”

Werf 1, Aalst. 

Meer info?

U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mail invullen.
U moet uw telefoon/GSM invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.